Як пасажири "Інтерсіті +" можуть економити на квитках

6890 0
"Укрзалізниця" вводить нову диференціацію тарифів при попередній купівлі квитків. Пасажири "Інтерсіті +" можуть їздити дешевше в понеділок і суботу і дорожче – в п'ятницю і неділю. Крім того, при купівлі квитків в обидві сторони – "туди і назад" – діє знижка 10%.
Фото: ipress.ua

Фото: ipress.ua

У компанії повідомляють, що тепер пасажири зможуть економити на вартості проїзду в вагонах 1-го класу "Інтерсіті +" при попередній купівлі квитків, пише Дело.  

"Найбільшу знижку можна отримати, купивши квиток за 30 діб перед датою відправлення поїзда. За 1-4 доби покупка квитків у вагон 1-го класу" Інтерсіті + "обійдеться дорожче", – повідомляють в компанії.

Зокрема, при купівлі квитка за 30 діб до дати відправлення діє коефіцієнт індексації 0,85 від вартості плацкарти, тобто зниження вартості квитка на 15%.

Якщо квиток куплений за 29-25 діб до дати відправлення, то квиток дешевший на 10%; за 24-15 діб – дешевше на 5%; за 14-5 діб – вартість квитка залишається без змін.

У разі якщо квиток куплений за 4-2 діб до дати відправлення, то вартість квитка зростає на 10%. За один день до дати відправлення коефіцієнт індексації 1,15 від вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 15%.

Також "Укрзалізниця" ввела нові коефіцієнти гнучкого регулювання по днях тижня на проїзд у вагонах як першого, так і другого класу.

"У понеділок і вівторок – коефіцієнт індексації 0,90 від вартості плацкарти, тобто зниження вартості квитка на 10%. П'ятницю і неділю - коефіцієнт індексації 1,10 від вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 10%", – повідомляє компанія.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!