Як патрульна поліція Львова прибирала у парку. Фото

3348 1
Учора, 23 квітня, у Львові патрульна поліція ініціювала толоку. Результатом прибирання стали тридцять мішків зі сміттям, які зібрали у парку імені блаженного Івана Павла ІІ на Сихові.
фото: прес-служба патрульної поліції Львова

фото: прес-служба патрульної поліції Львова

Як інформують у патрульній поліції, спочатку до патрульних приєднався сихівчанин Ярослав, який мав з собою інвентар і до самого кінця справно прибирав пліч-о-пліч з охоронцями правопорядку. Вже згодом приєдналися ще кілька львів’ян.

Разом з усіма прибирали і начальник Управління патрульної поліції Львова Антон Пузиревський, і заступник – Максим Підболячний, командири батальйонів та рот. Деякі патрульні взяли участь толоці навіть зі своїми дітками, адже розуміють свою соціальну відповідальність перед суспільством.

Фото надали у прес-службі патрульної поліції

Назбирали понад 30 мішків сміття – це і пластикові та скляні пляшки, посуд. Здебільшого те, що залишили по собі відпочиваючі. Патрульні знайшли кілька місць з використаними шприцами та обпалені кабелі. Усе зібране у парку забрали вантажівкою працівники ЛКП «Львів».

Нагадаємо, у суботу, 23 квітня, з 10:00 години на всій території України відбулася наймасштабніша щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!». Усі небайдужі долучилися до прибирання зелених зон та благоустрою територій.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
24 Квітня, 2016 12:57
Михайло До відома Наталки Сердюк !Покійний Папа Іван-Павло-ІІ(Кароль Войтила), вже майже як 2 роки канонізований Апостольською столицею,тобто на даний час вже не блаженний, а Святий.Будьте уважні!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!