Як переселенцям у Львові відкрити власний бізнес?

1922 0
У Львові стартував проект «Новий відлік» – бізнес-інкубатор для внутрішньо переміщених осіб. Це програма підтримки малого бізнесу та самозайнятості переселенців. У рамках проекту заплановано 8-тижневий бізнес-курс, конкурс бізнес-планів, фінансова допомога загальним бюджетом 1 млн грн, бізнес-супровід та групова консультативна програма, інформує прес-служба Львівської міської ради.
Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Умови участі у проекті прості: учасники повинні відповідати цільовій аудиторії (Донецька, Луганська області та Крим), подати заявку та мати бажання почати або активно розвивати власний бізнес.

Проект складається з 5-ти етапів. У межах першого формуються заявки, які приймають до 25 червня 2015 року. Потенційні учасники повинні запропонувати координаторам проекту реальну бізнес-ідею та мати чітке розуміння, як її реалізувати.

Найкращі ідеї чи найамбіційніші особи увійдуть до трьох груп (у кожній 15-20 учасників, всього – 50 учасників), які пройдуть інтенсивний бізнес-курс з експертами. Після завершення курсу експертна комісія, у складі представників бізнесу та громади, відбере 15 переможців, які отримають фінансову допомогу у розмірі до 100 тис грн кожен, а також бізнес-супровід у вигляді приватних консультацій, сприяння налагодженню контактів тощо.

Для інших 35 учасників, яким не буде призначене фінансування, проведуть 4-місячну групову консультативну програму.

Проект  «Новий відлік» реалізується ГО «Клуб Ділових Людей» за фінансової підтримки МФ  «Відродження».

Для подання заявок на участь у проекті організатори рекомендують звертатися за телефонами: (097) 672-86-09(Христина Яблонська), (067) 670-39-83 (Христина Коваль).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!