Як перевірити, чи використовував Facebook ваші дані. Інструкція

4702 0
Facebook дозволив вручну перевіряти надійність даних сторінки у соцмережі.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

Соцмережа Facebook почала розсилати користувачам, котрі постраждали від масштабного витоку даних, повідомлення та дозволила вручну перевіряти надійність даних. Про це інформує Економічна правда.

Читайте також: Чиста стрічка. Як зробити великоднє прибирання у соцмережах

Аби перевірити надійність свого акаунту, необхідно перейти за посиланням, яке має відобразити, чи використовував хтось додаток This Is Your Digital Life, який безпосередньо застосовували для незаконного збору інформації для Cambridge Analytica.

Крім цього, на цій сторінці можна подивитися весь список програм, які мають доступ до даних вашої сторінки у Facebook та відкоригувати їх. 

Нагадаємо, нещодавно у Facebook стався витік даних, що зачепив щонайменше 87 мільйонів користувачів. Британська аналітична компанія Cambridge Analytica зберігала і аналізувала дані приблизно про мільйонів громадян, які мають сторінки в соціальній мережі. Пізніше засновник компанії Марк Цукерберг підтвердив витік інформації зі сторінок facebook та взяв відповідальність за наслідки витоку на компанію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!