Як підготуватися до ЗНО онлайн. Пробні тести

3554 0
На сайті школярі можуть пройти пробне тестування з усіх предметів на прикладах починаючи з 2010 року.
Фото: expres.ua

Фото: expres.ua

Майбутнім абітурієнтам пропонують онлайн-платформу для підготовки до тестів ЗНО з різних предметів. Про це інформує сайт Освіта.ua.

Читайте також: Як підготуватися безкоштовно до ЗНО. В Україні створили онлайн-платформу

Зокрема, школярам пропонують пройти пробне тестування з української мови та літератури, історії, математики, біології, географії, хімії, фізики та іноземних мов.

На платформі опубліковані всі тести, які використовували для пробного тестування у березні, а спосіб виконання всіх завдань у тестах максимально наближений до реального. Після виконання тесту учасникові нададуть правильні відповіді на всі завдання та розрахують результат у тестових балах.

Окрім пробних тестів за 2018 рік, на сайті можна знайти онлайн-тести з усіх предметів, що проводились з 2010 року. Правильні відповіді на завдання супроводжуються коментарями фахівців і містять ґрунтовні пояснення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!