Політична реклама

Як підключити у Львові індивідуальне опалення. Інфографіка

3491 0
У теплу пору року всі охочі можуть подати заяву на облаштування у своїй квартирі автономного опалення. Спочатку, щоправда, треба пройти процедуру відключення вашої оселі від системи центрального теплопостачання. Як швидко це зробити, дізналось tvoemisto.tv.
Фото: volynnews.com

Фото: volynnews.com

Відключення мешканців від центральної мережі та облашування автономного опалення проводять виключно в міжопалювальний період.

Ось 8 кроків, які треба зробити, якщо ви хочете мати вдома автономне опалення:

1. Подати заяву про відключення від системи централізованого теплопостачання до Центру надання адміністративних послуг (площа Ринок, 1, Львівська міська рада).

2. Туди ж треба подати документи:

- колективне звернення мешканців будинку (погодження комісія надасть за письмової згоди всіх мешканців та за технічної можливості відключити помешкання від системи опалення);

- протокол зборів мешканців будинку (завірений балансоутримувачем будинку);

- погодження від балансоутримувача (ЛКП, ОСББ тощо);

- копії технічних паспортів на квартири (квартиру);

- довідки Ф №2 (довідка від ЛКП, яка підтверджує місце проживання заявника).

3. Заяву розгляне спеціальна міжвідомча комісія, яка засідає не рідше, ніж 1 раз на місяць.

4. За умови позитивного рішення комісії – отримати (безкоштовно) витяг з протоколу, прийнятого на засіданні комісії. Він міститиме перелік організацій, де можна отримати техумови з розробки проекту індивідуального (автономного) опалення та відокремлення від мережі.

5. Звернутися в одну з організацій, зазначених в протоколі.

6. Подати робочий проект (розроблений цією організацією) з підключення автономного опалення на затвердження міжвідомчої комісії, яка після позитивного рішення передасть його на погодження виконкому Львівської міськради.

7. За умови позитивного рішення виконкому – провести роботи з відключення та облашування автономного опалення. Ці роботи проводять за присутності власника будинку чи уповноваженої особи.

8. Після завершення робіт виконавець складає акт про відключення. Його треба також подати на затвердження міжвідомчої комісії.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!