Як підсилити потенціал західних областей України. Дискусія у Львові

1719 0
Гасло заходу: «Розвиваючи особистість – разом змінюємо середовище».

У Львові сьогодні пройде практичний семінар Forum West #Marketing, на якому аналізуватимуть тенденції розвитку сфери маркетингу та формування ефективних маркетингових стратегій.

Tvoemisto.tv сьогодні, 9 жовтня, о 12.30 год, на своїх ресурсах (Фейсбук-сторінці та Ютубі) транслюватиме панель «Маркетинг територій».

У цій панелі говоритимуть про співпрацю областей Західної України. У ній візьмуть участь заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг, засновник видання Varosh, організатор форуму Re:Open Zakarpattia Дмитро Тужанський та співзасновник проєкту «Тепле місто» (Івано-Франківськ) Юрко Филюк.

Сам семінар розпочався о 9 ранку і триватиме до 15:00. Він проходить у «Львівярні», що на вулиці Клепарівська, 18.

Організаторами заходу є ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз» та студія дизайну «Воронін Студіо». Вони визначили такі завдання семінару: ознайомлення учасників з тенденціями розвитку сфери маркетингу та їхніми проблемами, а також обговорення варіантів їх рішення і налагодження комунікацій між учасниками семінару.

Гасло заходу: «Розвиваючи особистість – разом змінюємо середовище».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!