Як пільговикам, що не живуть у Львові, отримати картки для проїзду у громадському транспорті

2424 0
Аби її отримати, пільговик іншої громади повинен сплатити 60 грн – вартість носія електронного квитка.
Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Громадяни, які не проживають і не працюють на території Львівської міської територіальної громади, але мають право пільгового проїзду, теж можуть отримати пільгову транспортну картку «ЛеоКарт». Аби її отримати, пільговик іншої громади повинен сплатити 60 грн – вартість носія електронного квитка. Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Для її виготовлення необхідно надати такі документи:

  • оригінал документа про сплату вартості транспортної картки
  • заява на отримання транспортної картки та згоду на обробку персональних даних;
  • паспорт громадянина України або ID-картку;
  • документ, що підтверджує статус пільговика (посвідчення пільговика);
  • РНОКПП – номер платника податків (раніше – ІПН);
  • кольорове фото 3х4 (зроблене не пізніше, ніж за 6 місяців до моменту подачі.

 

Щоб оформити картку, потрібно подати документи у Центр обслуговування мешканців, що на вул. Горбачевського, 10, і там же отримати картку, або через Портал мешканця за посиланням.

Читайте також: День Х. коли у Львові запрацює е-квиток і чому не з 13 січня

Оплату за транспорту картку можна здійснити відразу у Центрі обслуговування пасажирів, або ж при оформленні документів онлайн. Подавши документи через Портал мешканця, отримати картку можна буде в Центрі обслуговування пасажирів.

Нагадаємо, що від сьогодні у Львівській МТГ у тестовому режимі запрацював електронний квиток. Він наразі діє для всіх пільговиків громади, однак штрафувати за відсутність картки ще не будуть. Планують до березня видати їх всіх мешканцям, які раніше їздили за посвідченнями, студентськими, учнівськими тощо. Як користуватися карткою, дивіться у відеоінструкції та читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!