«Як поборем ворогів – все буде Україна». Піккардійська терція заспівала пісню, якій понад 100 років

2858 0
Добре відоме усім українцям гасло не просто дає надію, а стверджує перемогу.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Піккардійська терція дала нове життя стрілецькій пісні, заспівавши «Йде українське військо». Це сучасне прочитання знаної стрілецької пісні, написаної понад 100 років тому Михайлом Гайворонським. Композиція не втратила своєї актуальності і сьогодні, під час жорстокої війни Росії проти України.

Цього року вокальна формація Піккардійська терція дописала у пісні новий куплет: «Йде українське військо, звитяги година. Як поборем ворогів – все буде Україна!».

Читайте також: «У нас тепер нема дому». Діти-пластуни, яких врятували з-під обстрілів, підтримали тих, хто далі під окупацією

Добре відоме усім українцям гасло укінці музичного твору не просто дає надію, а стверджує перемогу.

«Уже понад два тижні кожен із нас бореться на різних фронтах: хтось – чергує на блокпості, хтось – волонтерить, хтось – допомагає біженцям, хтось – розливає бандерівське смузі. Але і як творчі люди ми не могли залишитися осторонь і в музичний спосіб також висловили свою громадську позицію», – додав художній керівник вокальної формації Піккардійська терція Володимир Якимець.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!