Як почуваються міліціонери, поранені під час вибухів у Львові

2834 0
Стан дільничних інспекторів, поранених під час вибухів у Львові, залишається важким. Правоохоронці Львівщини здають кров та організували збір коштів, необхідних для лікування поранених.
фото: wz.lviv.ua

фото: wz.lviv.ua

Працівники міліції, котрі 14 липня отримали важкі поранення під час вибухів на дільничних пунктах міліції у Львові, досі перебувають у лікарні – інформує facebook-сторінка «Міліція Львівщини».

Читайте також: У Львові шукають очевидців вибухів

Стан поранених стабільно важкий. Лікарі діагностували у Романа Личака множинні осколкові поранення тіла та проникаюче поранення лівого ока. Діагноз Надії Андрухів – множинні поранення кишківника (частина кишківника видалена під час операції), роздавлення лівої нирки (видалена під час операції), переломи обох ніг (ліва нога ампутована нижче коліна), внутрішньочеревний крововилив та травматичний шок 4 ступеня.

Читайте також: Як львів’янам реагувати на підозрілі предмети. 7 порад

Працівники органів внутрішніх справ Львівщини від вчорашнього дня здають кров для дільничних інспекторів міліції Надії Андрухів та Романа Личака. Також організовано збір коштів від усіх охочих надати матеріальну допомогу постраждалим під час вибухів.

Усі небайдужі львів'яни можуть перерахувати кошти за реквізитами:

Нагадаємо, 14 липня, у місті спрацювали дві розтяжки з гранатами у дільничних відділках міліції на вулицях Плуговій та Липи, унаслідок чого постраждали двоє працівників міліції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!