Як подолати стрес. Для українців запустили безкоштовний курс психологічної допомоги

884 0
Програма не замінить професійної психологічної допомоги, але допоможе стабілізувати рівень психологічної травматизації.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Prometheus запускає безкоштовний онлайн-курс з психологічної допомоги, на якому можна дізнатися, як впоратися з кризовими станами та стабілізувати психіку. 

«Під час воєнних дій психіка людини перебуває в постійному напруженні. Реакціями на стресові та травматичні події можуть бути страх, ступор, плач, агресія, почуття провини, апатія та інші». 

Курс є глибоко практичним і заснованим на багаторічному досвіді роботи з людьми, які переживають кризові ситуації. Автори курсу підготували теоретичні основи та практичні поради для врегулювання різних гострих реакцій, які тепер може використати кожен. 

Техніки та знання з курсу допоможуть не лише точково стабілізувати психіку, а й завадити загостренню психологічних проблем та уникнути хронічної стадії.

На цьому курсі ви:

  • навчитеся вчасно визначати ознаки стресу та стресових реакцій на нього,  
  • дізнаєтеся, як впоратися з кризовими станами та стабілізувати психіку,
  • засвоїте перевірені та прості техніки надання першої психологічної допомоги собі та оточенню. 

 

Зазначимо, що програма не замінить професійної психологічної та психотерапевтичної роботи, але стане в пригоді для стабілізації та допоможе значно зменшити рівень психологічної травматизації. Зареєструватися на курс можна за посиланням.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!