Як поскаржитись онлайн на неякісні будівельні роботи на Львівщині. Інструкція

4376 0
Мешканців Львівщини просять долучитися до онлайн-контролю якості виконання ремонтних робіт.
Фото: adm-pl.gov.ua

Фото: adm-pl.gov.ua

У Львівській ОДА розробили інтерактивну мапу будівельних робіт області, де можна поскаржитись на неналежну якість ремонту, інформує прес-служба ЛОДА. 

Читайте також: Цього року на Львівщині відремонтують ще п’ять доріг. Перелік

За позначками на мапі можна дізнатися інформацію про замовника, підрядника, а також вид ремонту: у закладах освіти, житлово-комунальному господарстві, доріг, благоустрою, в галузі охорони здоров’я, спорту, культури, історичних пам’яток, екології, освітлення, встановлення лічильників та дитячих майданчиків.

«Клікнувши на кнопку "Подати скаргу на неналежну якість ремонту", ви можете описати у зверненні, чому ви вважаєте, що ремонт неякісний, додати фотоматеріали, залишити свої контактні дані, і ця скарга автоматично надійде у відділ звернень громадян», — розповіла заступниця директора департаменту економічної політики ЛОДА Валентина Москаленко.

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть на Львівщині цьогоріч. Перелік

За її словами, наразі в області ремонтують 1800 об’єктів, і робити виїзди на кожен із них у облраді не мають змоги, тож просять мешканців активно долучатися до контролю якості будівельних робіт.

«Відповідні департаменти реагуватимуть на ці звернення і при потребі залучатимуть правоохоронні органи для належного виконання ремонту об’єктів», — додала Валентина Москаленко.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт дороги Львів-Шегині

Нагадаємо, цього року на ремонт обласних доріг у Дорожній фонд виділили 180 млн гривень на дороги державного та місцевого значення. Ще 72 млн рівними частинами розділили між районами області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!