Як поводитись з відходами? У Львові проводять екотренінги

3118 0
Як поводитись з відходами? Саме з такою назвою у Львові провели екотренінг для освітян міста, який відбувся у Патріаршому домі УГКЦ за участі вчителів, вихователів і бібліотекарів.
фото: econews.bei.org.ua

фото: econews.bei.org.ua

Основні питання, на які шукали відповіді під час тренінгу:

- Як можна попередити відходи?

- Про компостування;

- Як збирають, заготовляють і переробляють папір?

- Як сортувати побутові відходи вдома чи на роботі?

- Що вже можна сортувати і здавати на переробку у Львові?

- Як відходи перетворити в доходи?

- Як почати сортувати відходи в школі, садочку чи бібліотеці? 

На перший екотренінг зголосилось 18 вихователів садочків, 5 бібліотекарів і 8 вчителів шкіл. Для них виступали Ірина Миронова, Святослав Стець, Андрій Ільків (компанія Вторресурси захід), Северина Падовська і Олег Котис. Усе це проводиться в рамках екоініціативи «Чисте місто». «Чисте місто»– це екологічна ініціатива, платформа для екологів, активістів та всіх небайдужих, хто дбає про екологію. Основна мета - впровадження концепції «Нуль відходів» в освітніх закладах, для яких вже проводять ряд заходів (тренінгів, зустрічей, воркшопів). Після еконавчання учасники будуть впроваджувати систему сортування відходів у своїх закладах і установах.

Детальніше - дивіться у сюжеті:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!