Як працює молодіжний центр імені Святого Івана Боско у Львові. Відео

3014 0
Проєкт не є комерційним, адже всі виручені кошти використовують для забезпечення виховних цілей, утримання комплексу, а також статної діяльності центру.
Фото: Професійний центр святого Боско

Фото: Професійний центр святого Боско

Молодіжний центр імені Святого Івана Боско – багатофунціональний комплекс, що має за тему виховувати дітей та молодь, зокрема соціально-вразливих категорій населення.

Центр має чотири виховні напрямки:

  • Професійно-технічний центр Св. Івана Боско 
  • Родинний дім "Покрова
  • Студентський колегіум
  • Футбольний клуб "Покрова

Проєкт не є комерційним, адже всі виручені кошти використовують для забезпечення виховних цілей, утримання комплексу, а також статної діяльності центру.

Центр діє у восьми напрямках:

Текстильне виробництво

Виготовляє на замовлення корпоративний одяг для персоналу, текстиль для закладів HoReCa, а також постільну білизну. Крім цього є можливість замовити брендування одягу та текстилю.

СТО

Надає послуги з технічного обслуговування та ремонту ходової частини автомобіля, шиномонтажу, балансування коліс, також є послуга з проведення геометрії коліс.

Кулінарна школа

Сучасний простір, де навчають, організовують майстер-класи як з приготування страв, так і з ресторанної подачі для офіціантів.

Столярний цех

Виготовлення індивідуальних та корпоративних замовлень: художнє оздоблення, різьбярство,  меблі, сходи, предмети інтер’єру.

Пекарня

Соціальна крафтова пекарня «Духмяний вузлик» випікає хліб на натуральних заквасках, а також кондитерську продукцію.

Конференції

Приміщення, створені для проведення заходів забезпечені усім необхідним для реалізації презентацій, тренінгів, конференцій, семінарів тощо.

Хостел

Хостел належить до категорії християнських гостьових домів (Christian guest house), розташований в парковій зоні ландшафтового парку «Знесіння» з усіма необхідними умовами.

Кафе

Постійно робоче на базі кафе «Смаколик», де є можливсть придбати випічку, напої, а також кулінарну продукцію власного виробництва.

Ролик знято за кошти Програми сприяння розвитку підприємництва на 2020-2022 роки та за сприяння Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!