Як працює перша ветеранська ресторація у Львові. Відеоісторія

2848 1
Колишні бійці добровольчого батальйону «Донбас» Остап Проць і Юрій Антонов відкрили на вулиці Дорошенка, 7 ресторацію «Патріот».

У Львові колишні бійці добровольчого батальйону «Донбас» Остап Проць і Юрій Антонов відкрили на вулиці Дорошенка, 7 першу ветеранську ресторацію «Патріот». 

За три місяці вони своїми силами створили заклад, де сьогодні працюють і відпочивають бійці, що повернулись із війни. Свій ресторан господарі порівнюють з будинком культури, мріють збирати тут різних людей і реалізовувати благодійні і комерційні проекти. Вже зараз на стінах «Патріота» вони зібрали колекцію світлин з передової. Друзі і відвідувачі продовжують приносити їм свої шеврони, фотографії та інші пам’ятні речі. Дивіться відеоісторію від Romb

 

 


Читайте також:
2 Липня, 2017 16:28
666 ... жидівське нутро не сховаєш ... доброволець-ресторатор -- це блявааще ! ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!