Як працюватиме різдвяний ярмарок у Львові під час локдауну

7823 0
Усі будиночки, де продають сувенірну продукцію, будуть зачинені.
Фото: unian

Фото: unian

Відповідно до так званого «зимового» локдауну, який почав діяти в Україні сьогодні, 8 січня, змінюється робота й різдвяної вуличної торгівлі у Львові, яку раніше адаптували до карантинних вимог. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Усі будиночки, де продають сувенірну продукцію, будуть зачинені, і всі виносні столики теж приберуть. Але можна буде продавати продукти харчування на виніс.

Як додає у коментарі Tvoemisto.tv арт-директорка Львівських ярмарків Ольга Гренюх, люди прагнуть свята, приходять на ярмарок за атмосферою, аби поколядувати, щось з’їсти і випити. На всі вимоги, у тому числі і нові, там зважатимуть.

Читайте також: Львівські родини 47% свого бюджету витрачають на продукти харчування

«Як організатори, ми забезпечуємо всі вимоги, дотримуємось усіх рекомендацій. Є дистанція між будиночками у 1,5 метри. Кількість будинків скоротили. Так, людей багато... Потрібно дотримуватись дистанції, маскового режиму, є таблиці, які нагадують про це. Люди повинні зважати на свою безпеку», – додає арт-директорка компанії «Львівські ярмарки».

Нагадаємо, на період цьогорічних Різдвяних свят, у зв’язку з карантином, у Львові змінили формат традиційного різдвяного ярмарку. Зокрема, в місті дозволили декілька невеликих локацій для святкової вуличної торгівлі, яку адаптували до карантинних вимог.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!