Як працюватимуть банки та банкомати під час Різдвяних свят. Графік

2515 0
Національний банк України встановив порядок роботи банківських установ в період з 29 грудня 2015 до 11 січня 2016 року, – йдеться на офіційному сайті держустанови.
фото: ngzt

фото: ngzt

Від 7 до 10 січня 2016 року система електронних платежів Національного банку, система електронної пошти Національного банку, депозитарій Національного банку України, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України, Система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України "КредІнфо2", Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами "Реєстр договорів з нерезидентами 2" не працюватимуть.

6 та 11 січня 2016 року СЕП і банківська система працюють у звичайному режимі. Робочий день банківської системи з п’ятниці 8 січня 2016 року переноситься на суботу 16 січня 2016 року. Від 6 до 10 січня 2016 року (включно) – за офіційним курсом гривні до іноземних валют та банківських металів, установленим Національним банком України 5 січня 2016 року.

Банки з 1 по 10 січня повинні забезпечити роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою для обслуговування клієнтів. З 7 по 10 січня банки можуть здійснювати валютообмінні операції.

Читайте також: Як у Львові під час свят працюватимуть центри обслуговування платників податків. Графік

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!