Як працюватимуть банки та держустанови на 8 березня. Графік

1626 0
У понеділок, 8 березня, українці матимуть офіційний вихідний.
Фото: Rawpixel / Unsplash

Фото: Rawpixel / Unsplash

Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)

Графік ЦНАПів для всіх підрозділів:

6-8 березня – вихідні.

Із вівторка, 9 березня, працюватимуть у звичному режимі з 9:00 по 18:00. Додамо, що прийти в ЦНАП можна лише за попереднім записом за телефоном 297 57 95 або на сайті

Укрпошта

8 березня будуть відчинені тільки чергові відділення. Так, відділення «Укрпошти» на вулиці Словацького, 1 у цей день працюватиме з 8:00 по 15:00 без перерви. За графіком з 8:00 по 20:00 без перерви працюватиме також кур’єрська доставка у відділенні на вул. Двірцевій, 1.

Сервісні центри МВС

Територіальні сервісні центри з 7 по 9 березня не працюватимуть. Із 10 березня розпочнуть роботу в звичному режимі. У головному та регіональних сервісних центрах протягом 6-8 березня будуть вихідні. 9 березня – робота за звичних графіком.

Банки

8 березня система електронних платежів НБУ буде працювати в режимі 23/7, при цьому банки можуть самостійно встановлювати графік роботи у вихідні, святкові та неробочі дні.

Система електронних платежів Національного банку України (СЕП) працює у режимі 23/7. Це значить, що незалежно від святкових та неробочих днів банки мають можливість проводити міжбанківські платежі майже цілодобово та 7 днів на тиждень.

Додамо, що ті банки, які виконуватимуть міжбанківські платежі 6-8 березня, відображатимуть їх календарною датою першого наступного робочого (операційного) дня, 9 березня 2021 року.

ЛМКП «Львівводоканал»

У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства та на порталі Гарячої лінії міста.

ЛМКП «Львівтеплоенерго»

ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватиме у звичному режимі, подаючи гарячу воду та тепло споживачам. Якщо виникнуть аварійні ситуації, то їх оперативно усуватимуть. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.

Гаряча лінія міста

Із 7 по 10 березня «Гаряча лінія» у Львові працюватиме за звичним режимом – цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на Facebook-сторінку «Гарячої лінії міста Львова». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!