Як працюватимуть банки та держустанови на День Конституції

1970 0
27, 28 та 29 червня львів’яни матимуть вихідні.
Фото: Rawpixel / Unsplash

Фото: Rawpixel / Unsplash

Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)

Із вівторка, 30 червня, ЦНАПи Львова працюватимуть за звичним графіком у дистанційному режимі.

Сервісні центри МВС

Через карантин із 19 березня послуги надають за попереднім записом тільки черговими сервісними центрами МВС переважно в режимі онлайн.  

Відділення Укрпошти

27 червня відділення пошти не працюватимуть, натомість 28 червня, в неділю, у Львові з 9:00 до 15:00 без перерви на обід працюватиме дільниця на Словацького, 1 та до 19:00 – «Кур’єрська доставка» на пл. Двірцевій, 1. За таким же графіком працюватимуть ці відділення у понеділок, 29 червня.

Центри «Паспортний сервіс»

Центр на Словацького й на Богдана Хмельницького 28 та 29 червня не працюватимуть. Водночас 27 червня скористатись послугами можна буде з 9:00 до 16:00 За деталями можна телефонувати (032) 261-14-30, 261-14-34.

ЛМКП «Львівводоканал»

У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства та на порталі Гарячої лінії міста.

Банки

За інформацією Нацбанку, 29 червня банківська система не працюватиме, а 27 та 28 червня банки працюватимуть у режимі вихідного дня. Натомість термінали й банкомати працюватимуть у звичному режимі.

ЛМКП «Львівтеплоенерго»

ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватиме у звичному режимі, подаючи лише гарячу воду споживачам, оскільки опалювальний сезон скінчився. У разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.

Гаряча лінія міста

Із 27 по 29 червня «Гаряча лінія» у Львові працюватиме за звичним графіком – цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на Facebook-сторінку «Гарячої лінії міста Львова». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!