Як працюватимуть банки та держустанови на великодні свята. Графік

2467 0
На великодні свята українці відпочиватимуть п’ять днів поспіль.
Фото: Rawpixel / Unsplash

Фото: Rawpixel / Unsplash

Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)

Графік ЦНАПів для всіх підрозділів:

27 квітня: 9.00 — 15:00;

28 квітня — 1 травня: вихідний;

Із четверга, 2 травня, всі ЦНАПи Львова працюватимуть за звичайним графіком.

Сервісні центри МВС

Територіальні сервісні центри працюватимуть із 9:00 до 15:45 з 27 квітня. З 28 квітня по 1 травня — вихідні. 2 та 3 травня установи працюватимуть із 9:00 до 18:00 у звичному режимі.

Відділення Укрпошти

27-28 та 30 квітня всі відділення Укрпошти у Львові не працюватимуть. 29 квітня та 1 травня відділення на Словацького та на Двірцевій працюватимуть із 9:00 до 15:00 без перерви.

Центри «Паспортний сервіс»

27 квітня у обох паспортних сервісах на вулиці Словацького та Хмельницького буде скорочений робочий день на одну годину, тобто з 9:00 до 17:00.

28 квітня — вихідний. 29 березня установи не працюватимуть із біометричними документами, а 30 — матимуть скорочений робочий день і не працюватимуть із біометрикою. 1 травня — вихідний..

ЛМКП «Львівводоканал»

У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства та на порталі Гарячої лінії міста.

Банки

Із 28 квітня по 1 травня Нацбанк матиме вихідні, втім роботу окремих банків необхідно уточнювати індивідуально на сайті банку.

ЛМКП «Львівтеплоенерго»

ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватиме у звичному режимі, подаючи гарячу воду та тепло споживачам. У разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.

Гаряча лінія міста

Із 27 квітня по 2 травня «Гаряча лінія» у Львові працюватиме за звичним графіком — цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на Facebook-сторінку «Гарячої лінії міста Львова». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!