Як працюватимуть банки та держустанови на великодні свята. Графік

1994 0
На Великдень українці відпочиватимуть три дні.
Фото: aton-service.com.ua

Фото: aton-service.com.ua

Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)

На період карантину всі львівські ЦНАПи працюють онлайн. Замовити послуги можна за телефоном: (032) 297-57-95. Як повідомили Tvoemisto.tv у ЦНАПі Львова, у святкові дні установи працюватимуть за графіком:

  • п'ятниця (17.04) 9.00 – 17.00
  • субота (18.04) – вихідний
  • неділя (19.04) – вихідний
  • понеділок (20.04) – вихідний 

Із вівторка 21 квітня ЦНАПи Львова працюватимуть за звичним графіком. Підрозділи ЦНАП працюють для видачі результату раніше поданих звернень. Отримати результат адміністративної послуги, можна лише за попереднім записом за номером інформаційної довідки.

 

Сервісні центри МВС

Через карантин із 19 березня по 24 квітня послуги надають за попереднім записом тільки черговими сервісними центрами МВС переважно в режимі онлайн. 18, 19 та 20 квітня сервісні центри не працюватимуть. Чергові територіальні сервісні центри МВС працюватимуть за графіком: 18 квітня – з 09:00 до 15:45, 19, 20, 21 квітня – вихідні дні

Відділення Укрпошти

19 квітня відділення пошти не працюватимуть, натомість 20 квітня, в понеділок, у Львові з 8:00 до 20:00 без перерви на обід працюватиме дільниця «Кур’єрська доставка» на пл. Двірцевій, 1.

Центри «Паспортний сервіс»

На сайті немає інформації про зміну графіка роботи центрів у Львові, тому традиційно установи не працюватимуть у суботу, неділю та понеділок. За деталями можна телефонувати (032) 261-14-30, 261-14-34.

ЛМКП «Львівводоканал»

У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства та на порталі Гарячої лінії міста.

Банки

За інформацією Нацбанку, під час великодніх свят банки не працюватимуть три дні: з 18 по 20 квітня. Натомість термінали й банкомати працюватимуть у звичному режимі.

ЛМКП «Львівтеплоенерго»

ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватиме у звичному режимі, подаючи лише гарячу воду споживачам, оскільки опалювальний сезон скінчився. У разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.

Гаряча лінія міста

Із 18 по 20 квітня «Гаряча лінія» у Львові працюватиме за звичним графіком – цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на Facebook-сторінку «Гарячої лінії міста Львова». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!