Як працюватимуть блокпости на в’їзді на Львівщину. Деталі

6507 0
Таких пунктів буде від 14 до 20 на різних трасах, що ведуть на Львівщину.
фото: www.photoukraine.com

фото: www.photoukraine.com

На Львівщині облаштовують контрольно-пропускні пункти через поширення коронавірусу. Як розповів під час брифінгу заступник голови ЛОДА Тарас Грень, на цих пунктах працюватимуть поліцейські, рятувальники, за необхідності – нацгвардійці, медики і представники органів місцевого самоврядування.

Читайте також: Чи можна гуляти під час карантину із трьома дітьми. Пояснення юриста

Таких пунктів буде від 14 до 20 на різних трасах, що ведуть на Львівщину. З них 14 – стаціонарні на усіх виїздах, що на межі з іншими областями: Волинську, Рівненську, Тернопільську, Івано-Франківську і Закарпатську області.

Медичні працівники будуть робити подорожувальникам температурний скринінг. Якщо будуть ознаки коронавірусу – про це повідомлять медиків і обмежать їх подальше пересування. Пости запрацюють із четверга, 9 квітня.

Читайте також: У Львові закривають два ринки через порушення карантину

Нагадаємо, уряд посилив карантинні обмеження для українців, зокрема з 6 квітня у громадських місцях заборонено перебувати без маски, з собою необхідно носити документи, що посвідчують особу, а ходити по вулиці можна не більше, ніж удвох, за винятком супроводження дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!