Як працюватимуть державні служби у вихідні

2104 0
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку з вихідними днями з нагоди Зелених свят, з 18 до 21 червня на підприємстві працюватимуть чергові бригади.
фото: ngzt.ru

фото: ngzt.ru

«Підприємство працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води споживачам. Вразі виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

На свята кол-центр «Гаряча лінія міста» працюватиме у звичному режимі – цілодобово, по 2 оператори на денну та нічну зміни, – інформує начальник відділу «Гарячої лінії міста» Віра Фрис.

Нагадаємо, «Гаряча лінія міста» – міська багатоканальна телефонна служба,  зателефонувавши на яку, мешканець Львова може отримати потрібну консультацію і швидке реагування на свої скарги, проблеми чи зауваження цілодобово і без вихідних. Кол-центр має прямий контакт зі всіма службами міста, зворотній зв’язок з мешканцями та систему он-лайн моніторингу, завдяки чому відслідковують кожен дзвінок.

Зателефонувати на «Гарячу лінію міста» можна за номером 15-80. Телефон міської диспетчерської служби - 297-59-11.

Про те, які медичні заклади міста працюють у святкові дні, читайте за посиланням.

Також варто зауважити, що у понеділок, 20 червня вихідний буде і в банках:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!