Як працюватимуть медичні заклади Львова під час Різдвяних свят

2497 0
Tvoemisto.tv нагадує, як працюватимуть державні міські медичні заклади під час Різдвяних свят.
фото: manizalessalud.com

фото: manizalessalud.com

«Із 1 до 11 січня у лікувальних закладах міста буде введено режим підвищеної готовності: є чергові адміністратори та групи, створюється запас медикаментів. Адже у цей час відбуваються гуляння, до міста приїжджає багато туристів і медичні заклади повинні бути готові до збільшення постраждалих. Тому Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги, 8-а міська клінічна лікарня та Міська клінічна дитяча лікарня будуть працювати, як і годиться, цілодобово без вихідних. Уже є графік чергування бригад швидкої допомоги, які будуть, за необхідності, транспортувати людей саме до тих медичних закладів, до яких буде доцільніше, залежно від характеру проблем, території знаходження тощо», – розповів Tvoemisto.tv начальник управління охорони здоров'я Володимир Зуб.

Читайте також: Як працюватимуть банки та банкомати під час Різдвяних свят. Графік

Тому у Новорічну, на Різдво та інші дні, які рекомендовані Кабміном як державні вихідні, львів’янам варто звертатись до таких лікувальних закладів міста:

Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги,

Адресa: вул. Миколайчука, 9. Web-cторінка.

Телефон: 252-75-75, 258-77-77, довідка: 252-70-14, приймальня: 258-70-11.

Лікарня призначена для цілодобового надання екстреної стаціонарної медичної допомоги населенню на госпітальному етапі при гострих захворюваннях, травмах, нещасних випадках, отруєннях та проведення лікувально-діагностичного процесу. У лікарні 920 ліжок. Також тут функціонує цілодобове приймальне відділення, а також травмпункт – відділення хірургічного профілю, що надає кваліфіковану амбулаторну невідкладну травматологічну допомогу.

 

8-а міська клінічна лікарня

Адреса: вулиця Навроцького, 23. Web-cторінка.

Телефон: +380 322 706 322, приймальне відділення: 270-62-85.

Це – клінічний комплекс, де цілодобово надається допомога при опіках, комбінованій та поєднаній травмі, пошкодженнях опорно-рухового апарату, м'яких тканин, гострих інфарктах міокарду, нейрон травмі, неврології. Для забезпечення роботи клінічних відділень розгорнуто цілодобову клінічно та біохімічну лабораторії, рентген-кабінет, 9 операційних, реанімаційне відділення. Цілодобово працює травматологічний пункт.

 

Львівська міська дитяча клінічна лікарня

Адреса: вулиця Пилипа Орлика, 4.

Телефон: 032 293-07-38. Web-cторінка.

Львівська міська дитяча клінічна лікарня – медичний заклад міської комунальної власності, який надає спеціалізовану та висококваліфіковану допомогу дитячому населенню міста і області від народження до 18 років. У складі лікарні стаціонар на 420 ліжок (15 клінічних і 7 параклінічних відділень) та консультативна поліклініка, де надаються консультації з 21 спеціальності.

Читайте також: Як у Львові під час свят працюватимуть центри обслуговування платників податків. Графік

Також у травмпунктах міста створені резерви, які будуть залучати у разі потреби.

Адреси травматологічних пунктів Львова:

Травматологічний пункт №1: Львів, вул. Виговського, 32. Телефон: 262-71-20.

Травматологічний пункт №2: Львів, вул. Навроцького, 23. Телефон: 270-63-30.

Травматологічний пункт №3: Львів, вул. Миколайчука, 9. Телефон: 252-75-94, 258-70-02.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!