Як працюватимуть музеї у Львові. Правила

2098 0
Безготівкова оплата та вимірювання температури як норма.

У Львові з 11 травня дозволили роботу музеїв. Проте вони мають дотримуватись правил, розроблених ЛМР. Протокол роботи музеїв оприлюднив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Так, усі працівники мають до початку роботи і що чотири години вимірювати температуру та ходити в масках. Відвідувачам також вимірюватимуть температуру на вході і, якщо вона становитиме понад 37,5 градусів, їх попросять залишити територію і звернутись до сімейного лікаря. У разі відмови працівник музею може викликати поліцію.

Читайте також: Як у Львові готуються до відкриття літніх майданчиків. Фото

Окрім того, музеї Львова мають забезпечити безготівкову оплату, розмітку залів для дотримання відвідувачами дистанції та стежити, аби на кожні 10 метрів площі не було більше одного відвідувача.

Нагадаємо, із понеділка у Львові можна буде гуляти в парках та їсти на літниках. Також може запрацювати автокінотеатр, а от перукарні та салони краси – наразі не відкриватимуть.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!