Політична реклама

Як працюватимуть на свята центри обслуговування у Львові

1551 0
Для зручності платників та створення комфортних умов при поданні податкової звітності 19 квітня, а також 3 та 10 травня центри обслуговування платників податків працюватимуть у черговому режимі. Отримати консультаційні послуги платники зможуть 19 квітня з 9.00 до 16.00, 3 та 10 травня – з 9.00 до 18.00, - повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Вихідними днями будуть 21 квітня, 1, 2 та 9 травня.

Підрозділи митного оформлення, для яких встановлено цілодобовий режим роботи, всі святкові дні працюватимуть у звичайному режимі.

Сервіси Міністерства доходів і зборів працюватимуть цілодобово в режимі інтерактивного автовідповідача. Для отримання консультацій з питань застосування норм податкового та митного законодавства телефонувати слід до кол-центру за номером: 0-800-501-00-7.

Для скарг на протиправні дії працівників Міністерства та оперативного вирішення суперечливих питань, що виникли у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю і митного оформлення необхідно звертатися до «Пульсу» за номером: (044) 284-00-07.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!