Як працюють електронні табло на львівських зупинках. Відео

2226 0
Двостороннє табло експериментально встановили лише на Шота Руставелі.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Нові електронні табло для громадського транспорту у Львові встановили на площі Соборній, Митній та на вулиці Шота Руставелі. Ці табло відрізняються від тих, які встановлювали у Львові кілька років тому під час реконструкції трамвайних маршрутів №2 та №6. 

Читайте також: У Львові встановили нове електронне табло, що повідомляє про рух транспорту

На табло відображається інформація про час прибуття маршрутів. Нині дані на табло відсортовані за маршрутами, втім згодом планують відсортувати за часом прибуття. Інформація на табло відображається з GPS-трекерів транспорту.

Двостороннє табло експериментально встановили лише на Шота Руставелі. Вони перебувають на балансі ЛКП «Львівелектротранс». 

Про роботу нових табло та їх переваги пасажирам у стрімі Tvoemisto.tv розповів керівник служби диспетчеризації та організації дорожнього руху ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Забавський.

Додамо, що крім цих, у Львові загалом встановили 24 електронні табло, що сповіщають про прибуття громадського транспорту. Їх обслуговує ЛКП «Львівавтодор».

Тарас Бабенчук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!