Як працюють смуги громадського транспорту на проспекті Чорновола. Відео

4012 1
Водіїв-порушників можуть оштрафувати на 510 грн або зробити усне зауваження.
Фото: ГО "Зручне місто"

Фото: ГО "Зручне місто"

Днями на проспекті Чорновола, на відрізку від вулиці Під Дубом й до кільця Чорновола – Липинського, нанесли розмітку, що позначає смугу громадського транспорту. Відповідні знаки у обидві сторони на проспекті встановили ще в грудні.

Втім водії й далі їздять смугами, що призначені лише для автобусів та тролейбусів. Як розповіли в коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини, таких водіїв можуть оштрафувати на 510 грн або зробити усне зауваження.

Нагадаємо, рішення про виокремлення смуг для громадського транспорту на кількох вулицях Львова 21 листопада ухвалили під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху. На цих вулицях мали встановити відповідні знаки та розмітку без делініаторів, оскільки, за словами заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака, вулицю буде складно прибирати від снігу у зимовий період.

Окрім проспекту Чорновола, виділені смуги мають з'явитися на вулицях Пасічній, Окружній, Городоцькій, Хмельницького, Стрийській та Кульпарківській. Частину з них досі не погоджує Патрульна поліція.


Читайте також:
26 Лютого, 2020 09:59
Андрій З двох бідових смуг залишилась одна. Заторів поменьшає?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!