Політична реклама

Як правильно харчуватись в офісі?

2301 0
Якщо ви вирішили харчуватися правильно і щодня носити з собою їжу в офіс, це ще не означає, що ви все робите правильно. Є кілька правил, яких слід дотримуватися для досягнення бажаного результату.

Не їжте за комп‘ютером. Якщо у вашому офісі немає кухні й вам доводиться їсти на робочому місці, намагайтеся в цей момент відволіктися від комп’ютера. Просто під час їжі послухайте музику або погортайте улюблений журнал.

Складіть меню. Якщо вам подобається їсти здорову їжу, у вас не буде спокуси з‘їсти якусь «смачну гидоту». Намагайтеся готувати для себе апетитні обіди, які не тільки наситять вас, але і поліпшать настрій.

Користуйтеся приладами. Ще одним важливим правило здорового харчування є цивілізований прийом їжі. Так ви будете їсти повільніше й організм вчасно подасть сигнал про насичення.

Шукайте компанію. Якщо вам не подобається їсти на самоті й пункт номер 1 вам не підходить, знайдіть співробітників, які теж будуть не проти харчуватися в офісі. Це дуже весело та корисно!

На десерт — прогулянка. Не поспішайте відразу ж після обіду повернутися на робоче місце. Відведіть собі п’ять хвилин на прогулянку по офісу або на свіжому повітрі. Так ви зможете по-справжньому розслабитися та налаштуватися на нові звершення.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!