Політична реклама

Як правильно їсти диню

3728 0
Відкрився динний сезон. Разом з цим почастішали випадки харчових отруєнь. І зовсім не тому, що з динями щось не так. Вся справа в тому, що багато хто просто не вміє правильно їсти диню.

Через те, що в дині значна маса клітковини, вона вважається важким продуктом, і вживати її потрібно між основними прийомами їжі (за 2 години або через 2 години після їжі), інакше буде відчуття важкості в шлунку. Якщо змішати диню з алкоголем, ви гарантовано отримаєте тривале послаблення. З цієї ж причини її не можна запивати холодною водою і особливо кислим молоком, кефіром і йогуртом.

Диня протипоказана годуючим матерям (може викликати у малюка важкі розлади травлення), при цукровому діабеті, виразковій хворобі шлунка і 12-палої кишки. Ну і, звичайно ж, не варто посилювати динею ситуацію при кишкових розладах.

Джерело: vkurse.ua

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!