Як правильно перетинати кордон із товаром. Основні правила

3739 0
Днями в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Смільниця-Кросценко» українці порушили правила перевезення товару через кордон. Львівською митницею ДФС була вилучена побутова техніка вартістю в майже 227 тис. грн.
фото: galagov.tv

фото: galagov.tv

Tvoemisto.tv нагадує, що непідакцизний товар не підлягає письмовому декларуванню та не оподатковується митними платежами лише у таких випадках:

1) якщо сумарна вартість не перевищує 500 євро, а вага – 50 кг

2) якщо ввозиться на митну територію України у ручній поклажі та/або у супроводжуваному багажі через усі пункти пропуску через державний кордон, крім відкритих для повітряного сполучення.

У статях 197 та 374 Митного кодексу України розміщена детальна інформація про винятки із зазначених правил, інформує прес-служби Львівської митниці ДФС.

Опублікувала Ірина Савченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!