Як правильно сортувати сміття: львів’ян запрошують на екоекскурсію

2755 2
Львів’ян запрошують на екоекскурсію. Організатори підготували низку цікавих та інформативних заходів. Зокрема, у рамках програми її учасники дізнаються, як правильно сортувати відходи, відвідають перший в Україні завод з переробки ртутних ламп.
Фото: dailylviv.com, www.jaktridit.cz, sustain.ubc.ca

Фото: dailylviv.com, www.jaktridit.cz, sustain.ubc.ca

У рамках поїздки відбудеться воркшоп, де можна буде дізнатися більше про досвід сортування сміття за кордоном та в Україні, а також навчитися правильно сортувати власне побутове сміття.

Також учасники екскурсії відвідають перший в Україні завод з переробки ртутних ламп, станцію очистки інфільтратів в с. Грибовичі та компанію «АВЕ Львів».

Це вже не перша подія такого плану. Нагадаємо, у березні уже відбувалась екоекскурсія «Як сортують сміття у Львові».  Пропонуємо до перегляду відео із попередньої події.

Для того, щоб потрапити не екоекскурсію необхідно заповнити і надіслати реєстраційну анкету до 17:00 год 20 квітня. Заповнити реєстраційну форму можна за посиланням.

Кількість місць обмежена, тому цього разу зможуть поїхати ті, хто  швидше зареєструється. Про місце проведення заходу організатори повідомлять сьогодні, 20 квітня, після 18:00 год., надіславши лист на електронну пошту. Збір учасників відбуватиметься о 14:00 год.

Партнери екоекскурсії «Як сортують сміття у Львові?»: ГО «За ЕКОрозвиток», комісія у справах молоді УГКЦ, комісія екології ЛА УГКЦ, студентський профком ЛНУ ім. Івана Франка, студентське самоврядування ЛНУ ім. Івана Франка, компанія «АВЕ Львів», Львівська міська рада, Центр Академічного Душпастирства при КуСМ, центр студентського капеланства ЛА УГКЦ, комісія у справах молоді ЛА УГКЦ.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
19 Жовтня, 2016 17:41
dima Не знаєте, що робити із сміттєзвалищами? Комплексний підхід до вирішення проблеми сміття:
[***]s://[***].youtube.com/watch?v=sqo8KtbygIA&feature=youtu.be
29 Червня, 2016 09:03
axabnrg Сміття та поводження з твердими побутовими відходами – проблема багатьох населених пунктів. Вирішити питання можна тільки об'єднавши зусилля декількох громад. Як саме можна успішно реалізувати подібний проект за моделлю DESPRO можна дізнатися на їх сайті тут:
[***]://despro.org.ua/detsentral%D1%96zovan%D1%96-poslugi/povodzhennya-z-pobutovimi-v-dkhodami/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!