Політична реклама

Як правильно вибрати подушку

1981 1
Традиційні наповнювачі подушок, такі як лебединий і гусячий пух і перо мають свої недоліки. Такий наповнювач часто провокує алергічні реакції, причина яких — продукти життєдіяльності пилових кліщів.

Екскременти кліщів, пил, піт — все це часто стає причиною втоми, безсоння, головних болів, інформує Вкурсе. Схожі проблеми можуть виникнути і з подушками з верблюжої вовни.

Однак є ще кілька варіантів натуральних подушок.

Так, наприклад, дуже популярні латексні ортопедичні подушки. Латекс буває натуральним і синтетичним. Для виробництва латексу використовують молочний сік бразильської гевеї.

Латексні подушки сприяють правильному положенню голови та шиї під час сну, допомагають розслабити м’язи і, відповідно, відмінно відпочити за ніч. Ці подушки не електризуються, не притягують пил, і підходять для астматиків.

Якщо латексна подушка не підходить, можна звернути увагу на шовкові. Шовкові подушки міцні, але при цьому ніжні, їх не варто класти на сонці.

Якщо подушка здається занадто м‘якою, можна вибрати модель зі спеціальною ортопедичною вставкою в середині. Шовк відмінно підтримує потрібний температурний режим: у спекотні дні спати на такій подушці прохолодно, а взимку — тепло і затишно. Шовкова подушка добре вентилюється і дозволяє волозі легко випаровуватися.

Є ще подушки з бамбука. Для їх виготовлення використовують натуральний бамбук. Волокна бамбука в подушці — дуже гладкі і тонкі (у діаметрі менше людського волоса). Така подушка добре вентилюється і її можна прати.


Читайте також:
13 Квітня, 2017 16:37
Гость [***]s://[***].youtube.com/watch?v=-kIq88UjAzk
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!