Політична реклама

Як правильно вийти з посту

1483 0
Різдвяний піст занадто тривалий, щоб виходити з нього, не замислюючись про те, що їси. Правильний гастрономічний вихід з поста припускає щадний режим включення організму в новий режим харчування, що дозволяє забезпечити людині здоров'я і гарний святковий настрій.

Виходити з посту треба поступово. Організм, які відвикли від тваринних жирів і білків, буде вам за це вдячний. 

1. Починати краще за все з нежирних сортів м'яса птиці та м'ясних бульйонів, щедро присмачених овочевими інгредієнтами, що знижують навантаження на печінку. 

2. Потім до раціону можна додати легкі молочні продукти - сир, йогурт чи кефір. Власне молоко краще починати пити, через 4-5 днів після закінчення посту. До цього часу організм якраз увійде в потрібний режим обробки білкових продуктів. 

3. Вершкове масло, яйця і похідні м'ясні продукти (сосиски, ковбасу і т.п.) необхідно відкласти насамкінець. Починати є їх можна не раніше, ніж через 6-7 днів після посту, - повідомляє My Helper.

Нагадаємо, у зв'язку з Великоднем в Україні 16 квітня  - вихідний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!