Як підготувати себе до роботи після свят

2730 0
З початком нового року українці матимуть невеличкі канікули. А після відпочинку завжди важко повертатись до звиклого ритму життя. Психологи прирівнюють стан стресу при поверненні з відпустки до стресу при розлученні із коханими або при звільненні з роботи. Пропонуємо поради фармацевта, як правильно повернутись до робочих буднів, аби не завдати шкоди організмові.

Найперше, потрібно запланувати приїзд з відпустки за декілька днів до виходу на роботу. Приблизно за три-чотири дні. Декілька днів, проведених вдома, стануть непоганим продовженням відпустки та допоможуть швидше перейти на звичний ритм життя.

По-друге,варто  спланувати свій робочий день так, щоб трішки адаптуватись. Не потрібно впрягатись одразу у справи. Працездатність людини, що вийшла з відпустки, завжди нижча, ніж зазвичай.

По-третє, після повернення з відпустки варто спланувати свою наступну відпустку.  Це дозволить відволіктись та подумати, що через деякий час також буде можливість гарно провести час.

У аптеці можна придбати ліки на основі женьшеню, елеутерококу, родіоли рожевої, лимонника китайського – це так звані адаптогени, які підвищують життєвий тонус, покращують працездатність. Вони допомагають організмові впоратись із різними психоемоційними та фізичними навантаженнями. 

Детальніше про те, як правильно виходити з відпустки та планувати робочий день, дивіться у відеозаписі.

Програма створена за підтримки мережі аптек «D.S.».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!