Як пропонують реорганізувати рух на перехресті Котляревського – Горбачевського у Львові. Відео

2694 1
Водії скаржаться, що чинна організація руху на вулиці провокує аварії на перехресті Котляревського – Горбачевського.
Фото: Дем’ян Данилюк

Фото: Дем’ян Данилюк

Ще наприкінці минулого року рух на вулиці Котляревського мали б розвернути у протилежний бік, дозволивши правий поворот із Горбачевського. Водночас кілька мешканців вулиці просять залишити чинною наявну організацію руху, натомість водії та мешканці району пояснюють, що зараз на перехресті рухатись небезпечно й щодня тут трапляються дрібні аварії.

Читайте також: На двох вулицях Львова реорганізували рух. Схема

Міська комісія з безпеки дорожнього руху сьогодні, 6 лютого, провела виїзне засідання, під час якого водії пояснили, що тепер змушені простоювати у заторах разом із громадським транспортом, а при русі з вулиці Чупринки вниз по Горбачевського не видно, чи з Котляревського виїжджає машина, що провокує аварії. Якщо ж дозволити поворот із Горбачевського на Котляревського, як і було раніше, то це б пришвидшило рух громадського транспорту.

Керівник відділу транспортного планування та моделювання ЛКП «Львівавтодор» та член КБДР Роман Зубачик  запропонував встановити на вулиці засоби для заспокоєння руху, а керівник управління транспорту Орест Олеськів – організувати паркування у шахматному порядку.

Цей варіант мають промоделювати в комплексі з організацією руху на сусідніх вулицях та винести на одну з наступних комісій, яку запланували провести приблизно в березні.

Читайте також: На перехресті Героїв УПА – Бандери реорганізували рух. Схема

Нагадаємо, що у грудні 2018 року на вулиці Котляревського змінили організацію руху, за якою авто рухаються з від перехрестя Чупринки – Київська – Левицького до Горбачевського. Це спровокувало скарги мешканців, які навіть реєстрували петиції, аби розвернути рух назад.


Читайте також:
7 Лютого, 2020 09:25
Ігор Кідик Петицій насправді створи декілька, тому голоси розпорошились..
[***]s://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/1392
[***]s://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/1143
[***]s://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/1146
Дана проблема на контролі громади, тому впевнений, що незабаром здоровий глузд та воля людей втіляться в життя.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!