Як просувається ремонт перинатального центру у Львові

2147 0
У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, що на вулиці Дж. Вашингтона, 6, змонтовано 100% дахових дерев’яних конструкцій на адміністративному корпусі. Також будівельники закінчили роботу по влаштуванню дренажу пологового корпусу. Про це повідомила начальник управління капітального будівництва ЛОДА Катерина Іванова.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

За словами Катерини Іванової, багато робіт на завершальному етапі. «Зокрема, гідроізольовано 90% фундаменту пологового корпусу, а термоізоляцію виконано на 80%, – зазначила Катерина Іванова. – Внутрішні перегородки у пологовому та адміністративному корпусах зведено на 90%. Усі вікна у вищезгаданих корпусах  робітники встановлять до 4 листопада».

Читайте також: В яких умовах у Львові народжують дітей: родові, палати. Фото

Окрім того, будівельники активно продовжують фасадні роботи – утеплено 1840 квадратних метрів фасаду. Триває монтаж теплотраси, каналізаційних та електричних мереж. Сьогодні розпочнуть роботи щодо покриття даху металочерепицею на адміністративному корпусі.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України затвердив проектно-кошторисну документацію на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Джорджа Вашингтона, 6 (колишня вул. Батальна). На ремонт клініки виділять 171 млн грн.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!