Як просувається ремонт перинатального центру у Львові

2043 0
У пологовому та адміністративному корпусах перинатального центру встановили вікна та збудували перегородки. Про це інформує прес-служба ЛОДА.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

На об’єкті "Львівський обласний клінічний перинатальний центр", що на вулиці Дж. Вашингтона, 6, завершили роботи по влаштуванню дренажу пологового корпусу, а також повністю гідроізолювали та термоізолювали фундамент. Крім того, в адміністративному та пологовому корпусах встановили вікна та збудували внутрішні перегородки. Про це розповіла начальник управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації Катерина Іванова.

Читайте також: Перинатальний центр у Львові вже рік відкритий. Лікарі вимагають ремонту

За словами Катерини Іванової, робітники продовжують фасадні роботи: уже утеплили 2000 м2 фасаду. Також будівельники залили 2050 м2 стяжок підлоги та покрили металочерепицею 60% даху адміністративного корпусу. Триває монтаж теплотраси, каналізаційних та електричних мереж. Станом на середу, 11 листопада, на об’єкті  працює 10 одиниць техніки та 145 робітників.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України затвердив проектно-кошторисну документацію на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Джорджа Вашингтона, 6 (колишня вул. Батальна). На ремонт клініки виділять 171 млн грн.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!