На правах реклами

Яким буде цьогорічний віденський бал біля Львова. Деталі

4412 0
У програмі балу заплановані вогняне шоу, симфонічний оркестр, півтора мільйона живих чорнобривців і турнір з гольфу.

Віденський бал, який відбудеться 12 жовтня біля Львова в Edem Resort Medical & SPA, прикрасять півтора мільйони живих чорнобривців, спеціально вирощеними до події у різних регіонах України.

Організатор віденських балів в Україні, генеральна директорка групи компаній Brandberg Марина Ігнатуша зазначила, що цьогорічний бал поєднає українські та європейські класичні традиції.

«Ми прикрасимо інтер’єр живими чорнобривцями – їх спеціально до балу вирощено півтора мільйона, у вигляді чорнобривця розроблено і авторський десерт. У музичній програмі є унікальна композиція – соло на бандурі у "Мелодії" Скорика. Також українські художники надали свої лоти для благодійної лотереї. Сподіваємось, бал у Львові стане ексклюзивною мистецькою подією», – говорить вона.  

Організатори переконані, що українські мотиви на віденському балу – це символічно, адже саме цього року відзначається сторіччя Західно-Української народної республіки зі столицею у Львові, а також двадцятиріччя визнання центру міста надбанням світової культурної спадщини ЮНЕСКО. І віденські бали, як відомо, є світовим культурним надбанням ЮНЕСКО. 

Edem Resort Medical & SPA готується до балу: ексклюзивне вогняне шоу на підступах до бальної зали вражатиме містичними спецефектами, а теракотовий інтер’єр самої зали лише посилить ілюзію вогняної експресії. Організатори обіцяють безліч сюрпризів, несподіваних інсталяцій, неймовірних зустрічей та вишуканого спілкування.

Музичну програму представить симфонічний оркестр «Київ-Класик» під керівництвом неперевершеного маестро, артиста ЮНЕСКО в ім’я миру Германа Макаренка. Ведучими балу будуть Марися Горобець та Тимур Мірошниченко.

В аристократичних традиціях старої Європи бал відкриють 16 дебютантів – вони вийдуть на паркет під звуки полонезу та вальсу. До балу їх готують відомі хореографи Андрій Дикий та Олена Балджи.

Наступного дня, 13 жовтня, гості зможуть насолодитись усіма перевагами комплексу: передбачений тур з гольфу та багато інших подій – на усі смаки та вподобання.

Додамо, що віденські бали є благодійними заходами: у Львові збиратимуть кошти на обладнання для дитячої лікарні ОХМАТДИТ.

Детальніше про бал – на сторінці події у Facebook.

Довідка: Віденський бал кілька століть є непересічною культурною подією, він відбувається в багатьох столицях світу - Празі, Нью-Йорку, Римі, Токіо та ін. Сценарій балу не змінювався майже сто років. Його завжди відкривають дебютанти. Від гостей суворо вимагають дотримуватись дрес-коду – довга вечірня сукня для жінок і чорний фрак з білим метеликом для чоловіків. Дебютанткою Віденського балу може стати дівчина з будь-якого куточку світу, але лише одного разу. Претенденти проходять конкурс, де оцінюють їх володіння іноземними мовами, знання з історії, літератури та культури. Вони повинні довести конкурсному Комітету, який обирає дебютантів, володіння мистецтвом вальсу. Дівчата, які відкривають бал, одягнені в білі сукні і обов'язково в коронах – модель корони змінюється щороку. Віденські бали відвідують королівські особи, світова еліта, під час заходу завжди збирають благодійні кошти на найбільші світові виклики.

Фото надані організаторами

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!