Як пройшов другий день фестивалю імпровізаційної музики Jazz Bez у Львові. Фото

1007 0
Фестиваль проходить у Львові з 3 до 5 грудня.

Учора, 4 грудня, в Ennio Event Squareу Львові пройшов другий день Міжнародного фестивалю сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez.Як відбувався наймасштабніший за територією поширення джазовий фестиваль Європи, ділимося у світлинах з другого дня події. Додамо, що Tvoemisto.tv також транслювало перший та другий день фестивалю.

Щорічний фестиваль проходить під гаслом «Музична розкіш повноліття». У Львові проходять два концертні дні, а також окремий день для навчання і близького знайомства із джазовою музикою для школярів і студентства.

Учора, 4 грудня, на сцені наживо виступали Аntonio Flinta quartet з Італії та еко-джазовий проект Paykuna з Швейцарії та Болівії.

Нагадаємо, що 3 грудня слухали професора Краківської Музичної Академії Piotr Wyleżoł, який презентував нову програму «Weband» разом з Marcin Dominik Kaletka, David Hodek, Mac Mucha.

Також на сцені фестивалю виступала американська легендарна вокалістка Ingrid Arthur, яка спільно з українськими та польськими музикантами підготувала спеціальну програму із хітів соул, госпел та фанк музики в джазових аранжуваннях.

Jazz Bez — міжнародний джазовий фестиваль, що вже 21 рік, без перерв та пауз, щорічно стартує на початку грудня. Одна з найбільших джазових подій України та Польщі, транскордонний джазовий марафон, який поєднує десятки міст, сотні музикантів, тисячі меломанів, безліч кілометрів та ще більше відтінків джазу. Вперше фестиваль відбувся в 2001 році у Львові та Перемишлі. З того часу на фестивалі відбулися сотні концертів, утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «Jazz Bez» перевищила тисячу.  

Фото Володимира Барчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!