Як реагували на дані екзит-полу у штабах Садового та Синютки. Відео

2552 0
Голову Львівської ОТГ обиратимуть у другому турі.

Сьогодні одразу після закриття виборчих дільниць та оголошення екзит-полу агенцією «Фама»  Tvoemisto.tv включилося зі штабів лідерів перегонів на виборах голови Львівської ОТГ – «Самопомочі» та «Європейської солідарності».

За даними, які оприлюднила львівська соціологічна агенція Fama, голову Львівської ОТГ обиратимуть у другому турі. До другого туру проходять чинний міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат від «Європейської солідарності» Олег Синютка. 

За даними екзит-полу, за Андрія Садового проголосували 38% мешканців, за Олега Синютку 28%. Соціологічна агенція опитала понад 2 600 виборців, хоча планувала 4 000 осіб.

Так реагують на результати екзит-полів у штабі Андрія Садового та партії «Самопоміч»

Стрім зі штабу партії «Європеської солідарності» у Львові. Обговорення екзит-полів

Сьогодні, 25 жовтня, в Україні обирають голів ОТГ та депутатів місцевих рад. Тvoemisto.tv запустило сторінку Усе про місцеві вибори 2020, де зібрало усю важливу та корисну інформацію. Окрім цього, про перебіг подій на виборах у Львові, можна дізнатися у матеріалі: Місцеві вибори 2020 у Львові та ОТГ. Найважливіше.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!