Чи стануть дороги Львівщини кращими і що обіцяє Гройсман. Фото, відео

9491 1
Володимир Гройсман під час робочого візиту перевірив ремонт дороги Львів – Пустомити – Меденичі.
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

Сьогодні, 21 березня, до Львова з робочим візитом приїхав прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Зокрема, він відкрив 10-ту Міжнародну виставку та форум Agroport West Lviv 2019. Також спільно з головою ЛОДА Олегом Синюткою перевірив ремонт дороги Львів – Пустомити – Меденичі у селі Щирець, що відбувається за державні кошти.

Загальна протяжність дороги становить 47,5 км. Вона сполучає Львів з Пустомитівським, Миколаївським та Дрогобицьким районами і веде далі до Трускавця та Східниці.  Її вже частково ремонтували у 2016-2018 роках. Зараз ремонт відбувається на ділянках км 17+050 – км 28+200, км 28+775 – км 38+200 та км 38+200 – км 53+992. Перші дві ділянки ремонтує ТзОВ «Онур Конструкціон» загально за понад 560 млн грн. На третю ділянку потрібно майже 400 млн грн.

Читайте також: Які дороги Львівщини відремонтують у 2019 році. Перелік

Під час брифінгу Володимир Гройсман зауважив, що Україна має поступово відійти від практики ямкового ремонту доріг, що й передбачає стратегія розвитку українських доріг, затверджена торік. За його словами, стратегія передбачає першочергово з’єднання всіх обласних центрів якісними дорогами.

«В Україні ще є дуже багато невідремонтованих доріг, але треба час і системність. Кошти вже є. Ми дійдемо до кожної з доріг по напрямкам, і зробимо всі дороги», — говорить Володимир Гройсман.

Фото прес-служби ЛОДА

Ольга Гуцол


Читайте також:
21 Березня, 2019 20:14
Петя Ех, чуваки, олдскульні у вас технологи...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!