Як ремонтують дорогу Сокаль-Стоянів. Фото

2145 0
Дорогу, яка проходить територією Сокальського та Радехівського районів, ремонтують за понад 60 млн грн.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині, в межах Сокальського району, ремонтують автомобільну дорогу О141602 Сокаль – Стоянів, повідомляє Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА.

Читайте також: На Львівщині за 160 млн відремонтують дорогу Турка-Лопушанка

Зараз дорожники розпушують наявне дорожнє покриття, влаштовують основи з щебенево-піщаної суміші та укладають нове асфальтобетонне покриття.

Читайте також: Ремонтна кампанія у Львові. Коли відкриють вулиці Бандери, Хмельницького і Пекарську

Зокрема, вирівнювальний шар асфальтобетонного покриття влаштовують на ділянці між с. Переспа – с. Бишів. Наступна ділянка ремонту цієї дороги буде між населеними пунктами Збоїська – Стоянів.

Ця автомобільна дорога є важливим транспортним сполученням, адже проходить територією двох районів (Сокальського та Радехівського). Вона сполучає населені пункти з центром ОТГ та з дорогою державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Читайте також: На Львівщині завершують ремонт дороги Миколаїв – Бібрка. Фото

Також найближчим часом заплановано розпочати ремонт ділянки с. Тартаків - с. Переспа цієї автомобільної дороги.

Нагадаємо, на ремонт дороги з Сокаля до Стоянова тендер оголосили ще 25 січня. Очікувана вартість об’єкту – 66,5 млн гривень. Середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Сокаль – Стоянів розпочали у 2019 році. За рахунок коштів, виділених з державного дорожнього фонду, відремонтували 3,15 км дорожнього покриття в межах населеного пункту с. Бишів. У 2020 році за рахунок коштів, передбачених з державного дорожнього фонду, продовжили ремонт. Його виконувала підрядна організація МПП «НАРА» на ділянці від села Бишів до села Стоянів. Загалом, на ремонт доріг на Львівщині цього року передбачили 891,5 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!