Як ремонтують Личаківській парк у Львові. Фото

2151 0
Роботи виконує «Укрбудсервіс».
Фото: Христина Процак/ЛМР

Фото: Христина Процак/ЛМР

Ремонт Личаківського парку у Львові розпочали місяць тому. Тут ремонтують головну алею та облаштовують велодоріжки, загальна протяжність яких має становити 800 квадратних метрів велодоріжки. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Парки Львова в минулому і тепер: Личаківський парк. Фото

Нагадаємо, у 2018 році провели тендер та уклали договір з ТзОВ «Інвестиційна компанія «Укрбудсервіс» на виконання будівельних робіт у Личаківському парку. Згодом розпочали влаштування велосипедної доріжки на схилах парку, передбачених проєктом, та обрізку дерев і кущів уздовж головної алеї. Проте під час облаштування велодоріжки шириною 2,5 м виявили, що її неможливо зробити без втручання у схили парку.

Роботи тимчасово припинили до вирішення питання з урахуванням вимог Закону України «Про природно-заповідний фонд України». Відновили роботи цього року у вересні. Загальна вартість робіт становить 34 млн гривень.

Фото: Христина Процак/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!