Як ремонтують стадіон «Юність» у Львові. Фото

3633 0
На стадіоні в Парку культури та відпочинку тривають масштабні ремонтні роботи. Згідно з планами після ремонту «Юність» має стати регбійним стадіоном на англійський зразок.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

Цього року заплановано повністю зробити праву трибуну і зробити комплекс службових приміщень – роздягалень, душових і тд., повідомляє прес-служба Львівської міської ради. На це у міському бюджеті передбачено 15 млн грн.

 

Читайте також: У Львові реконструюють стадіон «Юність». Візуалізація

Наступного року заплановано відновити ще одну трибуну, огорожу та бігову доріжку.

За словами директора Парку культури Олександра Молодого, після реконструкції це буде регбійний стадіон за англійським зразком.

«Трибуни будуть накритими. Оскільки у Великобританії регбі дуже популярне, то ми брали за основу все, що вони роблять. Тобто, це будуть антивандальні сидіння, які зараз виготовляються, і сучасне освітлення. Є певні стандарти, які ми беремо до уваги і під них відновлюємо стадіон» -- розповів директор парку. За його словами, це буде перший такого типу стадіон в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!