Як розвивати успішні ІТ-продукти: у Львові запускають унікальний курс продакт менеджменту

2910 0
У травні стартує курс з найкращих практик продакт менеджменту для керівників ІТ-продуктів та стартапів. До Львова приїдуть фахівці з успішних українських технологічних компаній.

Особливість запуску ІТ-продукту

Львівські ІТ-компанії  надають хороші сервіси для закордонних замовників, але працювати із клієнтами власних продуктів вдається одиницям.

Існує два проблемні напрями:

перший, складність полягає у перевірці гіпотез: від вибору бізнес-моделі і дослідження ринку користувачів до створення прототипу за який готові платити клієнти;

другий, просувати продукти на західні ринки без хорошого PR і маркетингу нелегко, нерозуміючи цінностей і культури країн;

В Україні є десяток компаній із багаторічною історією та мільйонами користувачів по всьому світу і саме їх досвід є основою курсу продакт менеджменту від Product School. Тому з різних міст і компаній до Львова приїдуть найкращі фахівці із сфер технологічного бізнесу, дизайну та розробки, щоб в рамках 8 тижневого курсу розповісти про успіхи та невдачі, що вплинули на їх компанії, продукти та прибуток.

Львів має хороші перспективи розвивати технологічні продукти.

Більшість засновників, чи продакт менеджерів отримали експертизу, працюючи в аутсорсингу, а деякі вже мають тисячі власних клієнтів — стверджують організатори курсу.

Основною метою Product School є відібрати найсильніших представників компаній, щоб дати їм експертизу та нові бізнес-знайомства для того, щоб збільшити кількість клієнтів та потенціалу на їх ринку.

Викладачами курсу є керівники компаній та відділів маркетингу, дизайну, розробки, аналітики та підтримки користувачів. Серед компанії є як стартапи так і компанії із історією — TemplateMonster, Readdle, MacPaw, Preply, Crowdin та інші.     

Під час програми учасники детально розбиратимуть весь процес від ідеї до запуску продукту на закордонні ринки:

·   перевірять основні ризики, гіпотези ідеї;

·   виберуть ефективну бізнес-модель продукту;

·   запустять MVP (Minimum viable product);

·   визначать ключові показники, персони, Wireframing.

Курс вимагатиме від учасників щонайменше 30 годин в тиждень, оскільки працюватимуть, як над завданнями модулів, так і разом із менторами запустять власний прототип, щоб попрактикуватись у залученні клієнтів та виборі ефективної бізнес-моделі.

Завданням платформи, яку запускає Startup Depot Business Incubator є сформувати професійну спільноту продакт менеджерів.  Тому курс буде платним та розрахований на 20 учасників.

Дізнатись деталі можна на сайті  курсу:  http://products.school/, а податись на участь до 3 травня.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!