Львів’ян кличуть на громадські обговорення щодо реконструкції першої ділянки вулиці Шевченка

3114 0
Вулицю Шевченка ремонтуватимуть у три етапи.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

30 січня у Львові планують розпочати будівництво квазі-кільця на вулиці Шевченка у районі вулиць Залізничної та Левандівської. Того ж дня львів’ян кличуть на громадське обговорення щодо реконструкції вулиці. Про це повідомили в КУ Інститут міста.

Читайте також: На Хуторівці стартує ремонт. Чи обмежуватимуть рух

Громадське обговорення проведуть о 18:30 у ліцеї №52, ауд.103 (вул. Гоголя, 17). Ще кілька консультацій мають провести впродовж наступних місяців. Перша стосуватиметься ділянки між вулицями Левандівською та Луцького.

Додамо, що вулицю Шевченка ремонтуватимуть у три етапи. Наступним, після кільця, стане відтинок від церкви святої Анни і до вул. Ярослава Мудрого та від Ярослава Мудрого до Залізничної. Квазі-кільце в районі вулиць Залізничної та Левандівської будуватиме компанія ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 89,6 млн грн.

Читайте також: На Сихові планують збудувати нову вулицю

Після реконструкції у районі вулиці Шевченка, Левандівської та Залізничної з’явиться кільце з новим проїздом на три смуги. Для цього підрядник має прокласти новий проїзд на місці закинутих будівель між Залізничною та Левандівською. Збудувати кільце мають менше ніж за рік. Квазі-кільце має зменшити навантаження на вулицю та дати можливість додаткового виїзду на Городоцьку для мешканців Рясного та Левандівки. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!