На правах реклами

Як схуднути за 8 тижнів. У Львові діє унікальна програма

13348 1
Програма схуднення «8 тижнів» – це досвід, накопичений за роки спроб і помилок. Це ретельно продумана система навчання, яка допоможе сформувати нові звички. Про те, як привести своє тіло в форму та почати вести здоровий спосіб життя і, головне, – хотіти цього, розповідає Катерина Цьовх, автор програми схуднення «8 тижнів», директор мережі фітнес клубів «Ківі Фітнес», тренер і дієтолог.

Програма схуднення «8 тижнів» є системною, вона вчить не лише правильно тренуватися, а й правильно харчуватися, формувати розклад свого дня. Ці 8 тижнів настільки дисциплінують, що, буває, ловиш себе на несвідомих підрахунках випитої води, глікемічних індексів продуктів та інших речей, про які раніше навіть не замислювалась. Щотижневе вимірювання та порівняння параметрів і фізичної витривалості надихає невпинно рухатися вперед.

Насправді для кожного з учасників програма триває значно довше, аніж ці два місяці. І автор ідеї, і тренери груп дуже тішаться, коли «8 тижнів» перетворюється для клієнта у спосіб життя. Відповіді на головні питання про програму схуднення «8 тижнів» дає Катерина Цьовх, автор програми.

Катерина Цьовх

Чому так гостро зараз стоїть проблема схуднення

Тисячі яскравих рецептів в Інтернеті, розмаїття продуктів харчування на полицях супермаркетів, доступність кафе і ресторанів на кожному кроці – все це виховує в нас культ їжі – вона перетворюється на одне з найбільших задоволень в житті.

Ми заїдаємо негативні і позитивні емоції чимось смачненьким, не замислюючись в цей момент над складом, поживною цінністю продуктів, і свідомо заганяємо себе в пастку зайвої ваги.

Малорухливий спосіб життя, «сидяча» робота аж ніяк не сприяють оздоровленню основної маси населення. Позитивним є те, що фітнес індустрія не спить, і все більше людей долучаються до тренувань і здорового способу життя.

До головних цілей «8 тижнів» належать:

·  знайти гармонію з собою, емоційний спокій і впевненість

·  навчитися самостійно і безпечно тренуватися

·  оволодіти навичками інтуїтивного здорового харчування

Чому люди, які хочуть схуднути, готові на все, окрім регулярних тренувань, та як на це впливати 

Люди готові і до тренувань, але вони не завжди про це здогадуються. Наше завдання, як тренерів, змінити ставлення людей до фітнесу в цілому. Важливо, щоб процес тренування приносив задоволення, а не був чимось тимчасовим і стресовим.

Тому кожен має знайти свій вид або кілька видів фізичної активності, які будуть надихати, піднімати самооцінку, давати заряд енергії і покращувати самопочуття. Тільки так можна досягти внутрішньої гармонії і зробити тренування своєю звичкою.

На кого орієнтована програма схуднення «8 тижнів»

Програма орієнтована на всіх, хто небайдужий до свого здоров’я і прагне позитивних змін в тілі і свідомості.
Основні цілі програми – загальнооздоровча і навчальна.

Зараз ми маємо єдину базову версію програми і, в залежності від рівня підготовки клієнта, від наявних проблем зі здоров’ям, ми зменшуємо або збільшуємо навантаження на тренуваннях, замінюємо вправи, тощо. Також є можливість пройти програму індивідуально, що дозволяє при складанні програми тренувань, врахувати всі особливості і побажання клієнта, приділити додаткову увагу корекції постави і виправленню функціональних порушень.

Що стосується харчування, то наша система підходить абсолютно всім, оскільки не передбачає дієт чи інших небезпечних для здоров’я обмежень.

Результат однієї з учасниць програми "8 тижнів" 

В чому полягає комплекс схуднення 

Програма схуднення – це раціональне харчування (НЕ ДІЄТА!), ефективно підібрана програма тренувань, психологічна підтримка тренера та однодумців.

Під час розробки програми схуднення «8 тижнів» ми вивчали основні чинники, котрі впливають на формування надмірної ваги. Однією з найважливіших проблем є міф про те, що схуднути можливо тільки обмеживши свій раціон і об’єм спожитої їжі. Власне розуміння, як з цим міфом боротися, і привело до створення програми.

Унікальність методу в тому, що ми не нав’язуємо і не пропонуємо готові меню і дієти, не підлаштовуємось під якусь конкретну калорійність, що була визначена за формулою. Натомість, ми навчаємо клієнтів самостійно складати свій раціон, зважаючи на правила раціонального збалансованого харчування і враховуючи особисті побажання.

Як вдосконалювалась програма схуднення 

Від початку на програмі було набагато більше цифр і правил, яких потрібно дотримуватись. Чим далі, тим більше ми відходимо від калькулювання, від формул, і рахуємо виключно в навчальних цілях.

Іншими словами, підрахунки ми робимо не для того, щоб під них підлаштовуватись, а для того, щоб краще розуміти склад продуктів і грамотно формувати раціон.

Наш організм краще знає, що і скільки йому потрібно. Головне – навчитися себе слухати, чути і розуміти. Саме на це сьогодні робимо акцент.

Як готують тренерів, що проводять заняття з цієї програми

Професійна підготовка тренерів займає ключове місце в діяльності Ківі Фітнес. Перед тим, як отримати право проводити програму схуднення «8 тижнів», кожен тренер обов’язково має пройти базові семінари в нашій Школі KFS. Це курси з аеробних і силових програм, курс зі стретчінгу, основи харчування, перша медична допомога. Також в нас регулярно проходять додаткові внутрішні навчання.

Всі тренери працюють за єдиними стандартизованими схемами і це дозволяє оперативно вносити зміни і вдосконалювати програму.

Що мотивує тренера працювати з клієнтами

Найбільшою мотивацією для тренера, як на мене, є успіхи клієнтів. Коли клієнти задоволені, тренер щасливий і сповнений енергії. Тому в наших інтересах зробити максимум для того, щоб клієнти отримували на програмі схуднення «8 тижнів» відповіді на всі свої запитання і досягали бажаних результатів.

Впевнено можу сказати, що тренери «Ківі Фітнес» закохані в свою справу, і успіх програми в першу чергу базується на їх ентузіазмі і фанатичній любові до фітнесу.

Вести програму схуднення – непросте завдання, яке вимагає неабиякої самоорганізації, відповідальності, затрат часу, емоційних сил.

Поки що система в нас не автоматизована і все робиться вручну. Щовечора або з самого ранку клієнти отримують від тренера завдання на наступний день. Також щодня тренери письмово аналізують звіти всіх учасниць, відповідають на питання і надають психологічну підтримку.

Що чекає клієнтів після завершення 8 тижнів

Нове життя без трансжирів і зайвого цукру, повноцінний сон, радість від тренувань, підвищення самооцінки, хороше самопочуття, легкість в животі і багато позитивних емоцій. Хотілося б, щоб це було саме так.

Найбільша винагорода для нас – це коли після завершення програми, клієнти вже не уявляють повернення до того попереднього життя і продовжують робити все, чому навчилися за «8 тижнів».

Від чого залежить успіх клієнта в боротьбі із зайвими кілограмами

Успіх в першу чергу залежить від бажання і готовності клієнта змінюватись, від відповідального ставлення до програми і довіри до тренера.

Сам процес схуднення – це наслідок комплексної турботи, якою ми оточуємо тіло під час програми. Тому результат буде прямопропорційно залежати і від того, як швидко клієнт зможе полюбити себе і своє тіло. Успіх починається з любові! Все інше має будуватися навколо цієї любові: підбір раціону під потреби організму, корисні процедури для тіла, тренування з радістю, перемога над внутрішніми страхами і комплексами.

Які ідеї стосовно програми будуть втілені найближчим часом

У найближчих планах запустити спрощену версію програми для початківців, для людей старшого віку і для людей з проблемами зі здоров’ям. Також плануємо запуск програми відновлення після пологів.
Паралельно працюємо над автоматизацією програми, щоб максимально спростити навчальний процес для клієнта і полегшити роботу тренера.

Планів багато, будемо втілювати!

Детальніше про програму, розклад занять та для того, щоб записатись на тренування, дивіться за посиланням: kiwifitness.com.ua/kiwi_services/programa-sxudnennya-8-tizhniv

Підготувала Мар’яна Марчило


Читайте також:
25 Жовтня, 2018 21:44
Катерина Хорошо сжигает жир Линдакса, после приема кг не возвращаются. Рекомендую.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!