Як швидко позбутися розтяжок? Новий метод для львів’ян

5385 0
Кожна жінка хоче похизуватися ідеальними ногами в улюбленому купальнику. Та розтяжки і целюліт цьому заважають. Часто ми чуємо фразу, що позбутися їх – нереально. Та чи знали ви, що у Львові можна швидко і недорого подолати розтяжки? Новинка називається карбокситерапія. Tvoemisto.tv вирішило розібратися, що це таке і як воно працює.

В Інтернеті сторінки просто "кишать" інформацією про те, як боротися із целюлітом та розтяжками. В результаті – народні методи бажаного ефекту не дають, а інколи можуть навіть нашкодити. Питання: для чого витрачати свій час та гроші?

Що таке карбокситерапія?

Зовсім недавно для львів’ян стала доступна інноваційна процедура – карбокситерапія. Її активно використовують у Медичному центрі  Medicover. Це є новинкою серед жіночих методик краси. Що важливо – процедура є зовсім недорогою.

Карбокситерапія – інноваційний лікувальний метод, який проводиться за допомогою вуглекислого газу (СО2). Такий метод успішно практикують у Європі. Крім розтяжок, карбокситерапія допоможе усунути темні кола під очима, дрібні зморшки, рубці, постакне, жирові відкладення, випадіння волосся, тощо.

Як це працює?

«Під час ін’єкцій вуглекислого газу створюється гіпоксія. Ми обманюємо свій організм, і він на боротьбу з цією гіпоксією пускає додаткові резерви, посилюється мікроциркуляція і за рахунок цього воно позитивно впливає на розтяжки. Целюліт теж зменшується», – розповідає лікар-дерматокосметолог Медичного центру Medicover  Олена Мілян.

Завдяки професійному підходу спеціалістів естетичної медицини клініки ви на собі можете відчути його простоту та ефективність. Результат від використання цієї новинки прийде швидко.

Лікар розповів, що достатньо пройти 4-5 процедур, і можна сміливо одягати короткі спідниці та шорти і відверто хизуватись ідеальними ногами.

Якщо ви все ще маєте плани «зловити» літо на відпочинку, приходьте  у Медичний центр Medicover, що у Львові на вул. Антоновича, 102 (заїзд із вул. Героїв УПА, 75).

Детальніше читайте на сайті Медичного центру: medicover.com.ua

На правах реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!