ЗНО з англійської мови не буде обов'язковим у 2016-му: деталі

5488 0
ЗНО з іноземної мови ніхто не скасовував і не планував скасовувати. Воно відбудеться у тому ж форматі як і минулого року для тих, кому сертифікат з іноземної мови потрібен для вступу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун, пояснивши інформацію від Міністерства освіти і науки України про нові правила проведення ЗНО з іноземної мови.
Фото: bridgesafghanistan.com

Фото: bridgesafghanistan.com

За словами Інни Совсун, у 2016 році планувалось, що державну підсумкову атестацію у школах з іноземної мови зроблять обов'язковою і проведуть у форматі ЗНО. ДПА у школах перевіряє чотири мовні компетентності (writing, speaking, listening, reading). ЗНО перевіряє лише дві – reading, writing. І давно були питання щодо якості тестів з іноземних мов – були приклади, коли люди, які вчились за кордоном, здавали ЗНО на 180 балів.

Читайте також: ТОП-10 безкоштовних ресурсів для вивчення англійської

 

Отже, ще раз про ЗНО з англійської мови.1. ЗНО з іноземної мови ніхто не скасовував і не планував скасовувати. Воно ві...

Posted by Inna Sovsun on 12 октября 2015 г.
 

Нагадаємо, улітку під час наради з директорами загальноосвітніх навчальних закладів прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що тестування з англійської з наступного року буде обов’язковим для усіх випускників загальноосвітніх шкіл. 

 

                                                                                                          Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!